Zomerwedstrijd NOBO Deinze

Vzw Nobo staat voor “Net Overschrijdende Buitenschoolse Ondersteuning” en zet zijn ondersteunende werking verder !

Dankzij de medewerking van de Deinse basisscholen heeft vzw Nobo zijn huidig project verwezenlijkt zodat in juni 2015 ons “Deins Uitstappenboekje” is verschenen. Dit project is een naslagwerk, een GIDS voor alle kinderen van de Deinse basisscholen, maar deze keer bekeken vanuit het kinderoog. De bedoeling van dit project is de basisschoolkinderen van de 17 Deinse basisscholen actief te betrekken met hetgeen onze stad Deinze te bieden heeft op gebied van erfgoed – cultuur – toerisme (routes, bezienswaardigheden, activiteiten, …).

Leiespiegel

Deze gids werd in juni 2015 verspreid onder alle gezinnen van de 17 Deinse basisscholen. Om hun doelstellingen beter en efficiënt te bereiken, heeft Vzw Nobo hier een ZOMERwedstrijd aan gekoppeld voor Gezinnen die Deinze op een kindvriendelijke wijze willen ontdekken !

Uitleg vind je ook op hun website – http://www.nobodeinze.be

Je kiest een activiteit uit het Deins Uitstappenboekje en je trekt er op uit in gezins- of familieverband. Van deze belevenissen maak je een verslagje, aangevuld met tekeningen, foto’s en selfies) en per mail of per post verstuur je alles naar het secretariaat van vzw Nobo tegen 15 september 2016.

Ze hebben een reeks verrassingsprijzen ter beschikking die je nu al doen wegdromen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...