Miracle vzw organiseert nu ook concerten in CC Palace te Deinze

Miracle vzw organiseerde haalde eerder al Scala en Clouseau naar de Brielpoort in Deinze, Soulsister (3/12) en Kommil Foo (15/1) staan nog op het programma.

Nu wil Miracle vzw naast deze grote producties ook enkele intiemere concerten organiseren in zaal Palace op de markt in Deinze. In maart 2017 brengen we 3 topartiesten naar Deinze. Met Sarah Ferri en Bony King kiezen we voor singer-songwriters die hun strepen al verdiend hebben. Voor de kenners zullen deze namen als muziek in de oren klinken.

Daarnaast wil Miracle ook lokaal talent een podium bieden en dus mag Milo Meskens als Deinzenaar uiteraard niet ontbreken bij onze eerste reeks concerten in zaal Palace. Tickets zijn te koop via hun website www.miraclevzw.be.

sarah-ferri-c-athos-burez-2Sarah Ferri (3 maart 2017) :  Sarah groeide op in een warm Belgisch-Italiaans nest. Gefascineerd door de unieke zangstijl van nachtegalen zoals Ella Fitzgerald, Billie Holiday en Nina Simone, begon ze met het schrijven van eigenzinnige en creatieve songs. Hun donker, sprookjesachtig karakter werd gaandeweg beïnvloed door de naakte eerlijkheid van de seventies folk en zonnige gipsy jazz swing uit de fifties.

Sarah verscheen voor het eerst op de radar toen ze in 2008 tijdens de Gentse Feesten de muziekwedstrijd Jonge Wolven won.Tijdens een concert in “The Music Village” werd Sarah Ferri opgemerkt door de Anciënne Belgique en opgenomen in het project Artist in Residence.

Sarah speelde ondermeer supports voor Michael Kiwanuka, Caro Emerald, Simply Red, Jools Holland & His Rhythm & Blues Orchestra.

In 2012 verscheen haar debuut “Ferritales” bij Universal Music. Het album werd geproducet door Koen Gisen en gemasterd door Tim Young in Metropolis Studio Londen.

Na een warm onthaal van haar eerste single “On my own” volgden ook “The man who was bored”, “Dancing at the supermarket” en “Were you there”.

In december 2012 werd ze genomineerd voor de MIA’s in de categorie “Solo Vrouw”.

Tussen 2012 en 2015 volgde er een uitgebreide tournee in binnen-en buitenland. Na Eurosonic en Reeperbahn verscheen het album ook in Nederland & GAS (Germany/Austria/Switzerland).

milomeskensbewerkt

Milo Meskens (18 maart 2017) :

Daan noemt hem “De Jeff Buckley van Deinze” tijdens De Nieuwe Lichting 2015 op Studio Brussel.
De 20-jarige Milo Meskens treedt onder zijn eigen naam op sinds 2014. Solo of met een live band brengt hij een mix van pop, folk en blues met referenties naar artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley, James Bay et anderen. In 2015 speelt hij als support bij JP Cooper, Kensington, Mister & Mississippi, Jasper Steverlinck…(Ancienne Belgique, Rivierenhof, Hoxton Square (UK), Botanique, Boomtown,…).

In januari 2016 wordt zijn eerste single «Here With Me» meteen gebombardeerd tot hotshot, 1 maand later staat het nummer zelfs op 1 in De Afrekening (StuBru). Al snel volgen ook MNM (jongerenradio) en Qmusic. Het nummer wordt ook opgepikt door de Nederlandse radio’s en meer dan 15 radio’s in 10 verschillende landen.

bonykingfoto

Bony King (25 maart 2017) :

Singer-songwriter Bram Vanparys heeft als The Bony King of Nowhere, dat voortaan gewoon Bony King zal heten, al drie albums en een soundtrack op zijn conto staan. Voor zijn vierde langspeler, die deze lente in de rekken ligt, trok hij vorig najaar naar Los Angeles. Samen met Ryan Freeland aan de knoppen nam Bram er 10 liedjes op, ondermeer met de nu al legendarische sessiedrummer Jay Bellerose (Robert Plant, Ray Lamontagne, Solomon Burke, Bonnie Raitt) en bassiste Jennifer Condos (Bruce Springsteen, Ryan Adams). Eric Heywood (The Pretenders, Ray Lamontagne) neemt op het grootste deel van dat album de pedal steel voor zijn rekening en dat zonder dat de liedjes ooit te amerikaans gaan klinken. Thuis vertaalt Bram die klassieke en trefzekere sound naar het podium met zijn vaste begeleidingsband. Een concert om naar uit te kijken!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...