Amber Verleyen in lesbische kortfilm Eternal Junkie

Eternal Junkie wordt een kortfilm dat draait rond vrouwelijke vampieren. De film is geregisseerd door Anastasios Kitsos en geproduceerd door Sammy Paeps. De hoofdactrices zijn Amber Verleyen en Vanessa Bouvier.

ETERNAL JUNKIE Trailer (HD) from Mojowonders on Vimeo.

De vrouwen zijn lesbische vampieren dat zoveel mogelijk slachtoffers moeten zoeken. De lesbische vampieren gaan opzoek naar hun slachtoffers door via het internet lesbische vrouwen te zoeken. Eens ze de slachtoffers uitgekozen hebben spreken ze met hun af en proberen ze zo het slachtoffer te verleiden en mee te nemen naar hun thuisbasis.
Echter valt Amber (1 van de lesbische vampieren) verliefd op een van de slachtoffers.
Binnenkort meer dus.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...