X
    Categories: Algemeen

Sportac Deinze terug in de prijzen

Op zondag 29 november 2009 nam Sportac deel aan het interclubkampioenschap artistieke gymnastiek heren te Leuven. Het interclubkampioenschap is een ploegencompetitie waar alle Vlaamse clubs tegenover elkaar uitkomen. Sportac nam deel met drie ploegen: twee in het opgelegd werk (-13 jaar) en één in het vrij werk (+ 13 jaar).

OPGELEGD WERK
In de competitie van het opgelegd werk werden drie divisies opgesteld. Deze divisies zijn gebaseerd op de resultaten van vorig jaar. Sportac teams namen deel aan de 2e divisie. Onze eerste ploeg won de competitie in de tweede divisie met maar liefst 249,65 punten. Dit team bestaat uit Cedric Coopman, Nicolas Kindt, Adriaan De Geest en Hariz Omar De Baerdemaeker. zilver was voor Gymmax Dendermonde (246,15 punten) en brons voor Gymteam Sint-Niklaas (233,75 punten). Over alle divisies heen behaalde het eerste sportac-team de bronzen medaille, na MK Gym Mechelen en Vaste Vuist Lauwe. Een zeer knappe prestatie! In de individuele rangschikking van divisie 2 won Cedric Coopman met 84,40 punten en een verdienstelijke 3e plaats overheen alle divisies.
In de tweede Sportac-ploeg namen de jongste gymnasten deel. Jonas Neyens, Lars Baert, Driss El Hmoed en Xavier Calus. Dit jonge team moesten opboksen tegen oudere gymnasten, maarr hebben hen niet laten kennen. Ze behaalden de zesde plaats in divisie 2 met 205,65 punten, en over alle divisies heen werden ze 14e van de 18 ploegen die deelnamen.

VRIJ WERK
’s Namiddags werd de competitie vrij werk geturnd. Wegens blessureleed kond de ploeg geen volwaardige prestatie neerzetten. Ondanks dit werd dit team 4e van de 10 deelnemende ploegen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post