X
    Categories: Algemeen

Festicert: de afspraak voor de muziekliefhebber

Op zaterdag 24 september 2011 kan men in Deinze genieten van optredens van diverse binnen- en buitenlandse christelijke artiesten. Voor het vierde jaar op rij organiseert He is alive vzw het grootste christelijk muziekfestival van België: Festicert. Tijdens dit festival proeft men van muziek in diverse stijlen. Het programma is opgedeeld over twee podia.
October Light is headliner op het hoofdpoduim. Deze ska-band zorgt voor een heus feest op Festicert. Daarvoor brengen zij de nodige ingrediënten aan: veel energie, leuke ritmes, koperblazers en een entertainende show.
Met Chip Kendall, voormalige frontman van TheBandWithNoName, krijgt het publiek een gepassioneerde en begeesterde evangelist, communicator, live-performer en zanger voorgeschoteld. Alle genres tussen pop-rock, punk en ballades komen bij hem aan bod
Ook Philippa Hanna is een van de blikvangers op Festicert. Deze Britse zangeres laat niemand onberoerd via haar muziek met een duidelijke boodschap. Via haar vele concerten binnen en buiten het Verenigd Koninkrijk, maar ook via optredens op de BBC geraakt haar muziek gekend bij een groot publiek. Na Festicert zal ze ook niet langer onbekend zijn voor België.
Verder zijn er optredens van West Rim, inU, Shining en Veetacore op het hoofdpodium tijdens Festicert.
Naast het hoofdpoduim is er ook een programma in The Living. Dit concept werd vorige editie ontwikkeld om de interactie tussen de artiesten en het publiek te vergroten. In deze locatie is er ruimte voor interviews, onderricht, teaching of een akoestische set. Deze editie maken ondermeer Marc James en Indian Summer hun opwachting in The Living. Marc James is naast frontman van Verra Cruz (Festicert 2009) ook een worshipleader. Hij geeft een teaching over worship, gevolgd door een tijd van worship.
Indian Summer is een van de Belgische groepen op Festicert. Met 2 gitaristen, een violist en een zangeres brengt deze band aangenaam muziek. Muziekliefhebbers kunnen in The Living bij hun prachtige muziek verpozen.
Ten slotte mag men zich in The Living ook verwachten aan een optreden van The Sunshine Remedy en een workshop streetdance.
www.festicert.be
Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post