Unizo-Deinze organiseert Nieuwjaarsreceptie voor alle Deinse ondernemers

Op 22 januari gaat de Unizo-Deinze Nieuwjaarsreceptie door, waar de Deinse ondernemers, samen met het Unizo-bestuur, het glas heffen op het nieuwe jaar. Een mix van netwerking, gecombineerd met een interessant bedrijfsbezoek en dit in een leuke omgeving, zorgt ervoor dat dit event tot een van de betere in de regio behoort.

Kristof Torck, Unizo Bestuurslid: “Dankzij de naam en faam van deze traditie, lukte het ons in het verleden ook om enkele grote namen als spreker te mogen ontvangen, zo hebben we de toenmalige premier Yves Leterme (te IRS) en de Unizo-voorzitter Karel Van Eetvelt (te Filliers) reeds mogen ontvangen op onze nieuwjaarsdrink.”

Valerie De Ruyck, Voorzitter Unizo Deinze: “Ook dit jaar belooft het een succes te worden; we zijn te gast bij Dakota , een wereldspeler van hoofdzakelijk lijmen voor diverse toepassingen, die gevestigd is op het industrieterrein De Prijkels. Zaakvoerder Denijs Van de Weghe ontvangt ons in zijn pas vernieuwde kantoren en gunt ons een blik achter de schermen van de productie.”

Meer info op http://bit.ly/wL5LhK
Exclusief voor Deinse ondernemers. Inschrijven kannog voor 17 januari via e-mail [email protected] of via fax 09 380 04 55.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...