DeinzeOnline

B&B in Deinze

Onze regio heeft veel te bieden waaronder ook deze prachtige b&b’s, we hebben de b&b’s zelf aangesproken om hun b&b voor te stellen.


Anno 1756

bb_anno1756

Fraai gerenoveerde hoeve van 1756. De grote tuin met vijver is een oase van rust. We verwelkomen jullie graag met een gratis streekbiertje. Het houtkacheltje garandeert jullie lange avonden op het terras.

Alle kamers hebben individueel sanitair, TV, WIFI internetverbinding en zijn gedecoreerd met antiek speelgoed. Deinze was vroeger hét centrum van de speelgoedindustrie.

Jullie fietsen kunnen in een aparte, veilige fietstalling met oplaadpunt voor electrische fietsen. De auto staat droog onder de car-port. Een uitgebreide documentatiemap laat jullie kennismaken met vele bijzondere plekjes in de Leiestreek.

Een volgens ons gastenboek ‘koninklijk ontbijt’ brengt jullie ‘s morgens al meteen in de juiste stemming. Als het mooi weer is, is de tuin een schitterend decor voor het stevige ontbijt.

De kronkelende Leie zal jullie daarna verleiden en begeleiden op jullie wandel- en fietstochten. Pittoreske dorpjes liggen uitgestrooid langs de ‘golden river’.

De vele musea zijn ontelbaar! Kortom bij ons vind je alles: natuur, cultuur en… zalige rust.

B&B ANNO 1756 – Ketelstraat 2 – 9800 Vinkt-Deinze – 0479 73 16 16 – 09 386 34 98
www.anno1756.be[email protected]


BB Deinze

bbDeinze
“Ons charmant gastenverblijf met 2 gezellige gastenkamers en een gîte is gesitueerd in de landelijke omgeving van Deinze. De kamers, respectievelijk voor 2 en 3 personen, zijn uitgerust met een flatscreen, gratis draadloos internet, gratis thee en koffiefaciliteiten, private douche en lavabo.  Een gezellige ontbijtruimte en volledig uitgeruste kitchenette maken het geheel af. De gîte in Engelse stijl garandeert een relaxvakantie voor 3 personen. Heel wat fietsers en wandelaars, maar ook cultuurfanaten, zakenmensen en jonge gezinnen hebben reeds hun vaste stek bij ons gevonden. Door de interessante prijs is ons gastenverblijf zeker een aanrader. ”

B&B Deinze – Kruisbulckstraat 22 – 9800 Vinkt-Deinze – 09 386 75 41 – 0478 75 12 48
www.bbdeinze.be – [email protected]


BB Leiehuys

leiehuys
“LeieHUYS is gelegen in het centrum van Deinze aan de oevers van de Leie, station op 500m, alle gekende winkels in een straal van 300m. De gekende kunstdorpen Sint-Martens-Latem en Deurle op 5 km.. Kasteel van Ooidonk op 3 km en natuurpark “De Brielmeersen” op 1 km.

Mogelijkheid om fietsen te huren in de buurt en de Leiestreek per fiets te verkennen(fietsroutes beschikbaar).

Onze gastenkamers(appartementen) zijn ondergebracht in een authentiek oud herenhuis gelegen in het centrum van Deinze aan de oevers van de Leie. Het zijn ruime(50m2) appartementen, hedendaags ingericht en bestaande uit: leefruimte met open ingerichte keuken, gang, toilet, badkamer(met douche) en slaapkamer met dubbel bed. Er is tv en draadloos internet.
Er is een zomertuin aan de oever van de Leie waar men heerlijk tot rust kan komen.”

B&B Leiehuys – Gentsesteenweg 37 bus 2 en 3 – 9800 Deinze – 0475 231 859 – 0498 920 438
www.leiehuys.be – [email protected]


www.carroesel.be
www.bbhemelsbreedverschil.be
www.oenas.be