De academie Deinze bekent kleur!

Dit jaar geen Dag maar een Week van het Deeltijds Kunstonderwijs in Deinze. Een week vol workshops en concerten voor iedereen die de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans aan het werk wil zien. De leerlingen Dans genieten deze week van nieuwe dansstijlen in verschillende workshops. Op zaterdag 11 februari kan je in de academie terecht voor verschillende concerten rond het thema ‘Beken kleur’. De dag nadien sluiten we deze week af met een Borrelnootjes-concert van Wim Konink en Bram Nolf.

Workshopweek Dans
In de week van 6 tot 11 februari kunnen de leerlingen Dans aan de slag in verschillende workshops. De lessen klassiek ballet worden voor één week vervangen door andere dansstijlen. Ze kunnen hun danskwaliteiten laten zien in Spaanse dans, hiphop, modern jazz, bollywood, disco en hedendaagse dans.

Dag van het DKO
Op zaterdag 11 februari is het de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs waarop leerlingen de klaslokalen achter zich laten om iedereen te laten meegenieten tijdens de concerten. Onder het motto “Beken kleur!” tonen de leerlingen het beste van zichzelf.

Ook dit jaar bieden we je een gevarieerd programma aan.

09.00 u. Samen is beter! Auditiereeks van Samenspel en Ensemble klas 4 – Academie
10.00 u. Pianoconcert o.l.v. mevr. Heleen Van Haegenborgh Klas 2 – Academie
10.15 u. Concert Strijkersensemble o.l.v. mevr. Tania Mestdagh Zaal Post – Academie
11.00 u. Harptoer: Feeërie o.l.v. mevr. Annelies Boodts Zaal Post – Academie
12.00 u. Saxofoonconcert o.l.v. de heer Yves Bostijn Zaal Post – Academie
13.00 u. Piano Extended Leerlingen gaan aan de slag met extended techniques Klas 2-4-6-10-12 – Academie

Info: Stedelijke academie voor muziek, woord en dans, Kalkhofstraat 25, Tel. 09 381 96 40 – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...