Sapukay zingt de pannen van het dak voor Nepal.

Ria Van Hecke: ” We zingen voor wie ons wil horen en daar hoor jij ook bij.” Sapukay is een tachtigkoppig solidariteitskoor met een uitgebreide muzikantengroep, met Merelbeke als uitvalsbasis. De naam ” Sapukay” is een Argentijns Indiaans begrip voor “zingend een boodschap van vrede en vriendschap doorgeven”. We zingen met veel enthousiasme liedjes van over de hele wereld.

Zaterdag 10 maart om 20u is er een concert in de St.- Pauluskerk van Petegem – Deinze. (Oostkouterlaan). Ik organiseer dit samen met filmregisseur Jean – Pierre Coppens van de VRT. Van de film die hij in Nepal maakte zal een korte versie getoond worden die avond. De DVD draagt sinds eind vorig jaar het label van de Unesco en kan aangekocht worden na het optreden.

De opbrengst van dit concert wordt gebruikt voor het bouwproject van een school. Omdat elk kind recht heeft op onderwijs.

Inkom: 10 Euro – Kaarten zijn verkrijgbaar in de Oxfam wereldwinkel Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...