Uiteenzetting project Dood doet Leven door Dirk Raes

Woensdag 8 februari 2012 Om 20u in de kelder van de bibliotheek Deinze (Gentpoortstraat, 1)


Zowat drie jaar terug werd het project Dood doet Leven opgestart door ANB-boswachter Dirk Raes in het Zoniënwoud. Tijdens een boeiende uiteenzetting maken we kennis met de doelen van dit project en de reeds geboekte resultaten. Door middel van visuele waarnemingen en beelden en filmpjes van dag- en nachtcamera’s kon een inschatting gemaakt worden van wat zoal bij kadavers langskomt. Als spin-off van het project wordt een inventaris gemaakt van welke dieren, waar en wanneer als verkeerslachtoffer vallen. Dit kaartmateriaal geeft een zeer goed idee waar de rode en zwarte knooppunten liggen. Een boeiende avond met leuke beelden om duidelijk te maken dat er Leven na de Dood is.

Gratis toegang – Info: www.deinzeplus.be of via Koen Houthoofd, tel. 09/328.11.08

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...