Harmonieorkest Deinze – VRIJKAARTEN

Op 21 april 2012 brengt het Harmonieorkest Deinze om 20u in zaal De Rekkelinge het concert ‘Spiritual Moments’. Het avondvullend concertprogramma zal zeer gevarieerd zijn, van filmmuziek (onder andere Moment for Morricone, the Chronicles of Narnia en Gladiator) tot bewerkingen van populaire pop-en jazzsongs (onder andere Life on Mars en Cirque du Soleil) en originele harmoniemuziek (onder andere Ritual en Pacis Valley) vergezeld van passende achtergrondbeelden. Zelfs een streepje Beethoven kan, dan wel op geheel eigen wijze (Pop Looks Beethoven).
Aansluitend op het concert is er nog tijd om gezellig na te praten. Een kaart kost in voorverkoop 8 Euro, aan de deur betaal je 10 Euro (kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis binnen). Kaarten kan je reserveren bij voorzitter Luc Cornelis op het telefoonnummer 09 380 47 29 of kopen bij de muzikanten.
Wij mogen 5 duotickets weggeven. Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected], met vermelding van jouw naam en e-mailadres.
De eerste 5 personen die reageren winnen elk hun duoticket. De winnaars zullen via mail op de hoogte gebracht worden.
Veel succes…

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...