Na het succes van vorige jaren organiseert de Volkstuin – Deinze dit jaar opnieuw een plantenbeurs en dit voor alle leden en geïnteresseerde plantenliefhebbers

Plaats: Basisschool Sint-Hendrik (nabij sportcomplex Palaestra), Oostkouterlaan 7 – 9800 Deinze op zondag 29 april 2012
van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegang gratis – ruime parkeergelegenheid

Tientallen gepassioneerde hobbytuinders (geen professionele handelaars) bieden er hun zelfgekweekt plantmateriaal aan (jonge plantjes, bloemen, kruiden, heesters …) tegen democratische prijzen. Verder is er een stand met bijen en bijenproducten, zelfgemaakte wijnen, compostverwerking, enz. De verkoop van plantmateriaal staat uiteraard centraal maar je kan er ook gewoon rondsnuffelen en informatie inwinnen bij de verschillende standhouders of eenvoudig genieten van het ruime aanbod, de gemoedelijke sfeer en de gezellige drukte rond dit ‘groene’ evenement. Kortom, een trefpunt voor de échte plantenliefhebber!

Leden kunnen gratis deelnemen als standhouder. Kandidaten worden evenwel verzocht, om organisatorische redenen, vooraf 6,- € te storten op rek. nr. BE40 0682 1111 4463 met vermelding ‘standhouder plantenbeurs’. Dit bedrag wordt hen op het einde van de namiddag terugbetaald. Inschrijving bij J. Van den Buerie (tel. 09/386.55.85 – e-mail adres: [email protected]) of door onderstaande strook ingevuld terug te bezorgen aan één van onze bestuursleden.

Verloop van de plantenbeurs: vanaf 8.00 – 10.00 u: oprichten standen, aanvoer en uitstalling materiaal
van 10.00 u tot 17.00 u: verhandelen planten aan hobbyprijs.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...