Windsurfing Deinze 2.0

Afgelopen weekend opende Windsurfing Deinze feestelijk zijn deuren na de metamorfose die het onderging deze winter. Van het verouderde clublokaal is totaal geen sprake meer, integendeel. Vanaf heden beschikt de club over een trendy inrichting en is het daarmee een van de meest idyllische locaties uit Deinze en omstreken om op warme zomerdagen te vertoeven, te hangen in één van de zitzakken of gewoon een drankje te nuttigen op het terras of aan de bar.

In zijn speech verwees de geëmotioneerde kersverse voorzitter Lieven Verzele naar een “Windsurfing Deinze versie 2.0”; De nieuwe wind die waait doorheen het clubleven, het stijgende aantal leden, de nieuwe zomerkampen en het enthousiasme waarmee de bestuursleden en sympathisanten deze metamorfose verwezenlijkten met eigen middelen en zonder subsidies van Stad Deinze of anderen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...