Zaterdag 14 april VAL Jongerentrofee

Zaterdag 14 april organiseert AC Deinze de VAL Jongerentrofee, jeugdmeerkamp en meteen ook de eerste wedstrijd van de INTERREGIO JEUGDCUP dit op de atletiekpiste, Stadionlaan, Deinze. Alle jeugdatleten op post…

Na het oprapen van de paaseieren, kijken onze jeugdatleten wellicht stilletjes aan reikhalzend uit naar zaterdag 14 april, om eens te tonen wat ze reeds in hun mars hebben op de piste, voor eigen volk, voor alle familieleden en vrienden. Vorige week was het nog voor de fun, nu voor de punten en de medailles, maar er zijn ook nog paaseieren voor iedereen. Traditioneel starten we met de aflossingen, reeds om 13u30, die er ongetwijfeld onmiddellijk de sfeer zullen inbrengen. Dus iedereen omstreeks 12u30 op post voor de inschrijvingen en de opwarming. Kom alvast tijdig want, omwille van hetzelfde startuur schrijft iedereen zowat terzelfdertijd in. Meerdere van onze jeugdtrainers zullen klaarstaan om onze atleten op te vangen en in groepjes te begeleiden voor de opwarming en zeker de aflossingen.

We kijken ook weer uit naar de aflossingen, na afloop van de meerkamp, in het kader van de interregio-jeugdcup. Slagen onze roodwitten erin al meteen de grote beker thuis te houden? Met de toegenomen concurrentie is dit er niet eenvoudiger op geworden, maar het maakt de atleten alleen maar sterker. We zijn benieuwd en kijken nu reeds uit naar het spektakel, de sfeer is alvast verzekerd. Bij deze eerste thuismeeting verwachten we, zeker in deze paasvakantie, heel veel eigen atleten en hopelijk mogen we ook al onze nieuwe atleetjes begroeten. Alvast geen schrik hebben en zeker meedoen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...