Autodelen brengt mensen dichter bij elkaar

Ter aankondiging van de info-avond over autodelen op donderdag 3 mei, had GroenRood aangekondigd om het wereldrecord autodelen te verbreken in Deinze. Uiteindelijk slaagden ze erin om 12 mensen te murwen in de Citroën C3 die door Cambio ter beschikking was gesteld. Dat was meteen een wereldrecord want in Pakistan zijn ze al eens met 19 in een Smart gekropen en in Oostenrijk met 21 in een Citroën 2CV maar over een Citroën C3 waren nog geen gegevens beschikbaar. Het bewijs dat autodelen mensen dichter bij elkaar kan brengen.

Dit wereldrecord was de start van een zeer boeiende en leerrijke info-avond gegeven door Yasmin Holail van autodeelorganisatie Autopia. GroenRood hoopt dat dit een aanzet zal zijn voor het opstarten van verschillende autodeelgroepen in Deinze. Wie meer wil weten kan terecht op de website www.autodelen.net

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...