ROSE MARIE MALTER presenteert: Kinderen tot 12 jaar GRATIS naar het circus!

Per volwassene 3 kinderen gratis.

Circusfamilie van drie generaties brengt familiaal top-event voor het eerst naar Deinze met volledig nieuw programma.

Wie deze familie kort voor het jaareinde gezien heeft in De Laatste Show bij Michel de Vliegher op één, zal zeker weten dat de familie Malter in Vlaanderen circus met een hart bedrijft. Wat ook uitvoerig aan bod kwam in een boeiende aflevering van Drie Generaties en in het boek over deze reeks. Hierin werden heel wat verhalen verzameld over het reilen en zeilen, vroeger en nu, van een vlaams circus langsheen de gemeenten en steden van het land.

Onlangs was Tamara Malter dan weer met haar circus kookkunst te zien bij Jeroen Meus in Dagelijkse Kost , en was haar zoon Maximiliano één van de kinderen die van moeder wisselde in het VT4 programma “ SWITCH” . Binnenkort staan trouwens nog meer televisieoptredens op de agenda.

In deze tijden van crisis brengen zij ook een echt familiaal tarief voor de inkomprijzen, grote publiekstrekker dit jaar is het geschenk dat het circus aanbiedt aan de gezinnen met kinderen, namelijk gratis toegang voor alle kinderen tot 12 jaar, indien vergezeld van een betalende volwassene. Let op : Een volwassene mag tot 3 kinderen gratis meenemen op de tribunes – op de stoelen zijn dit 2 kinderen per volwassene.
Volwassen inkomprijs : van 15 € tot 25 €.
Voorverkoop aan de circuskassa dagelijks van 11 u tot 12.30 u.

Circus Rose Marie Malter is sinds vele decennia marktleider van het circus in Vlaanderen, en heeft dan ook voor zijn nieuwste productie werkelijk een reeks voortreffelijke artiesten en attracties aan zich verbonden. Steeds houden zij eraan om het publiek te vergasten op een reeks hoogstaande klassieke én moderne circusacts om de familiale trots en de waardering door het publiek hoog te houden.
Niet voor niets noemt men dit Vlaanderens laatste circus dat een internationaal programma brengt met een keuze aan verschillende gerennomeerde artiesten.

Dit jaar met volledig nieuw programma.

Dit seizoen maakt men een reis terug in de meer dan 200 jaar oude circusgeschiedenis naar de absolute oorsprong van deze volkskunst : het paardenspel, verschillende dressuren zullen gebracht worden door Sandrine en Jennifer Beautour, die daarmee zal bewijzen dat het circus te paard begon en voor altijd samen verbonden zijn. In enkele prachtige dressuren weten de beide dames iedereen te charmeren met hun mooie cavalerie.
Uit Rusland komt Katherina, een pittige jonge vrouw die niet alleen de hool-hoop rage weet te doen herleven, maar bovendien is ze in een tweede act handiger met haar benen en voeten dan menigeen met de handen.
Wie ooit met twee stokjes en een touw een diabolo aan het draaien heeft gebracht, weet welke moeite en handigheid hiervoor verreist zijn, Anton heeft de diabolo tot kunstvorm verheven tot op een éénwieler aan toe.
Verder is het nieuwe programma 2012 aangevuld met internationale attracties die werkelijk tot de allerbesten in hun vak behoren. Clowns Tony Alexis Family behoren werkelijk tot de europese top, vele jaren in de allergrootste en bekendste circussen , nu zijn ze voor het eerst in onze regio te zien onder het tentzeil van Rose Marie Malter met hun grappige en muzikale tussenkomsten en geloof ons, ze zullen niemand onberoerd laten.
Kortom een flitsende circusshow die meer dan anderhalf uur lang kids en volwassenen weet te boeien, zonder één moment oubollig of passé aan te voelen.
Het geheel gaat door in een moderne circustent waar ook tijdens deze lentedagen een aangename temperatuur heerst, en waar je vanaf alle plaatsen een prima zicht op het gebeuren hebben. Voorverkoop aan de circuskassa op speeldagen van 11 uur tot 12.30 en een uur voor de voorstelling.

DEINZE: Standplaats nabij politiekantoor Petegem van 6 tot en met 10 juni 2012

Woensdag 6 juni om 14.30 u & 17.30 u
Vrijdag 8 juni om 20.00 u
Zaterdag 9 juni om 14.30 u & 17.30 u
Zondag 10 juni om 11.00 u & 15.00 u

TICKET-INFO : 0494 34 30 90 of kijk ook op: www.circusrmmalter.com

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...