Dankzij de gloednieuwe bedrijvenvereniging Deinze Noord vzw krijgen alle ondernemers op de bedrijventerreinen in het noorden van Deinze een dynamisch aanspreekpunt voor hun noden en wensen.


Op vrijdag 1 juni 2012 tekenden in het stadhuis van Deinze 9 ondernemers van de bedrijventerreinen in het noorden van Deinze de statuten van de derde bedrijvenvereniging met name “Deinze Noord vzw”. De heer Jacques Dossche van Dossche Invest neemt het voorzitterschap op, de heer Gwijde Verzele van Verzele-Laga is vice-voorzitter, de heer Dirk Deleu van Aluvision bewaakt de financiën als penningmeester en de heer Frank De Maertelaere van ExpoDema is secretaris. De andere bestuursleden zijn de heer Nico Tomme (Compo Benelux), de heer Kristof Dossche (Dossche Mills), de heer Johan Debruyne (Ecogen Energy Systems).

Dit is de derde en laatste bedrijvenvereniging van Deinze. Alle bedrijventerreinen van Deinze zijn nu vertegenwoordigd door een bedrijvenvereniging. Net als de twee andere bedrijvenverenigingen, De Prijkels vzw (IZ1) en Rond De Watertoren vzw (IZ’s 4, 5 en 6), behartigt Deinze Noord vzw de belangen van de bedrijven op de terreinen in haar zone. Projecten rond bewegwijzering, groepsaankopen, (brand)veiligheid, mobiliteit staan reeds in de steigers. Deinze Noord vzw geniet niet alleen ruime ondersteuning van de Stad Deinze maar ook van de Provincie Oost-Vlaanderen die via haar subsidie voor duurzame bedrijventerreinen een hefboomeffect voor nieuwe bedrijvenverenigingen creëert.

De Stad Deinze rolt momenteel ook een uitgebreid programma rond verduurzaming op haar bedrijventerreinen uit met de steun van het Agentschap Ondernemen. Via haar drie bedrijvenverenigingen implementeert de stad gerichte acties rond onder andere mobiliteit, veiligheid, milieu en beeldkwaliteit. Samen met de vzw’s vormt de stad een dynamisch en constructief overlegplatform. Zo krijgt het economisch leven in Deinze vitale ondersteuning en kunnen de ondernemers rekenen op een waardevol klankbord.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...