Efemeer : kunst op Leie + DJ-set van oa Buscemi !

Efemeer : kunst op Leie + DJ-set van oa Buscemi !
Leo Copers, DJ Peizry, DJ ELKO en BUSCEMI
zaterdag 30 juni 2012 – Sint-Poppoplein, vanaf 21u

De opening van de openluchtexpositie EFEMEER wordt een feest!

Efemeer is een openluchtexpositie met de Leie als oorsprong en som van alle bijdragen. De expositie is efemeer (voorbijgaand van aard) maar ook de kunstwerken zullen dat zijn. Efemeer impliceert ook een zekere immaterialiteit. Van belang zijn de natuur en de natuurlijke elementen, al dan niet met elkaar verbonden: water, aarde, lucht, vuur, licht, geur, geluid, kortom alles wat de bezoeker in het Leielandschap ervaart. Zaterdag 30 juni zal kunstenaar Leo Copers de Leie letterlijk laten branden !! Dit spectacel wordt omlijst door DJ-sets. DJ Peirzey en Elko komen plaatjes draaien. Om het spectacel volledig te maken komt BUSCEMI ook naar het Sint-Poppoplein om de zomer feestelijk in te zetten of het einde van de examens te vieren !
Toegang is GRATIS.

Cultuurschok staat in voor de Sint-Poppo toog, waar u een cola, pintje of jeneverke kan nuttigen aan de democratische prijs van 1 € !

Met de medewerking van: Vzw Cultuurschok, Sint-Canarus, Taveirne / Brasserie BrunO, Cocquyt

Facebook event van Efemeer openingsnacht.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...