Optredens Circus Rose Marie Malter te Deinze : eerste dag geannuleerd wegens diefstal

Normaal zou de reeks optredens te Deinze moeten starten deze woensdag 6 juni met 2 spetterende voorstellingen. Spijtig genoeg heeft het noodlot gezorgd voor een wijziging van de circusplannen. Bij het transporteren van het circus van de vorige standplaats ( Vilvoorde) naar Deinze – waarbij een aantal keren met dezelfde trekkers telkens een andere opligger dient opgehaald te worden – is een opligger met tribune-materiaal ontvreemd geworden.
Om aan deze tegenslag het hoofd te bieden en toch de verdere optredens te Deinze te laten doorgaan, moest nieuw materiaal ( dat ook dient voor verhuur ) opgehaald te worden in het winterkwartier. Vandaar dus de vertraging bij de opbouw van de circustent en bijbehoren en de reden dat de voorstellingen op woensdag niet konden doorgaan.
Inmiddels is alles gedaan om de geplande voorstellingen op vrijdag, zaterdag en zondag wel op tijd te laten plaatshebben.

Het nieuwe programma dat dit jaar voor het eerst in de regio wordt gebracht omvat : Diabolo-kunstenaars, internationale clowns die reeds in de grootste circussen te zien waren, ringtrapeze hoog in de lucht, jongleuses met voetantipode, hoola-hoop dansers, de come-back van the one and only King, knotsgekke draaiende borden, een revue van hoevedieren, en nog veel meer.
Kortom een flitsende circusshow die meer dan anderhalf uur lang kids en volwassenen weet te boeien, zonder één moment oubollig of passé aan te voelen.
Het geheel gaat door in een gezellige circustent waar ook tijdens deze zomerdagen een aangename temperatuur heerst, en waar je vanaf alle plaatsen een prima zicht op het gebeuren hebt.

In deze tijden van crisis brengt de familie Malter ook familiale prijzen voor de zitplaatsen, kinderen (-12 jaar) : zijn dit jaar volledig GRATIS, één betalende volwassene mag tot 3 kinderen GRATIS mee naar het circus nemen/ Volwassenen van 15 € tot 25 €.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...