Tijdelijke cafetaria voor Brielmeersen

Als gevolg van de brand in de Laameershoeve maandagnacht, heeft het stadsbestuur naar een oplossing gezocht. Dit om zo snel mogelijk rond het populaire speelplein opnieuw een drankvoorziening te kunnen aanbieden.

Stad Deinze stelt hiervoor tijdelijk de Brielschuur ter beschikking voor de uitbating van de cafetaria.

Momenteel werkt het team van de Laakmeershoeve samen met het personeelsteam van de Brielmeersen en met brouwerij Haacht (en leverancier Smetje & Zn) om tegen komend weekend 23-24 juni drankvoorziening te hebben.

Daarnaast laat het stadsbestuur weten dat ze alles in het werk stellen, voor een nieuwe start van de Laakmeershoeve. Zodat iedereen opnieuw op een normale manier kan genieten van de Brielmeersen. Zo zal van zodra de toestemming is gegeven door parket en verzekeringsmaatschappijen, gestart worden met de opruiming van de vernielingsporen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...