Vacature Brandweerman/vrouw-ambulancier te Deinze

De brandweerdienst Deinze gaat met het oog op toekomstige vacature(s), over tot de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van beroeps brandweerman/vrouw – ambulancier Wie slaagt in de selectieproeven wordt opgenomen in een wervingsreserve voor de duur van drie jaar.

De taakomschrijvingen, de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden, de selectieproeven, ons aanbod en de wijze van solliciteren kan opgevraagd worden bij de personeelsdienst van de stad Deinze – 09/381.95.45 of via mail: [email protected], maar is eveneens raadpleegbaar op www.deinze.be/vacatures.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...