DanseriDoe danst op Sint-Poppoplein

In september start alweer een nieuw dansjaar voor DanseriDoe, een dansjaar met wekelijkse lessen ‘internationale dans’. Jong en oud, beginners en gevorderden dansen elke maandagavond op de sfeervolle tonen uit Israël, Roemenië, Bulgarije, Nederland, Duitsland, Servië, … De muziek bevat een ongelooflijke variatie aan stemmingen, melodieën en ritmes en de dansen zijn een combinatie van cirkel-, koppel- en lijndansen.

DanseriDoe bereidt zich volop voor op – hopelijk alweer – een succesvol dansjaar. Om alle danslustigen van Deinze en omstreken te laten proeven van internationale dans, danst DanseriDoe op maandagavond 20 augustus op Sint-Poppoplein. Ook andere dansverenigingen uit Gent en omstreken zullen die avond aanwezig zijn, zodat het één groot dansfeest zal worden. Kom gerust een kijkje nemen tussen 19u30 – 22u00 en laat je meeslepen door het enthousiasme van de dansers.
Dansen bij DanseriDoe kost slechts € 60 per dansjaar (van september tot juni) en bovendien kan je de hele maand september gratis proeven van de internationale dansen. Er wordt elke maandagavond gedanst in 3 niveaus: beginners (19u30-20u30), mid-gevorderden (tot 21u45) en gevorderden (tot 22u30). Geen danservaring of -partner nodig.
De eerste dansles is op maandag 3 september 2012 in zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70, Deinze.

DanseriDoe hoopt u alvast te mogen verwelkomen op het Sint-Poppoplein of op de wekelijkse danslessen. Onder het motto ‘Alleen al voor the fun …’ wordt elke dansles een onvergetelijke danservaring!
Meer info: www.danseridoe.be[email protected] – tel: 0485/31.71.59

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...