De Courageuze Fanfare zoekt muzikanten!

Deze fanfare is het ééndagsorkest voor de happening ‘The Courage to Grow Old’, die zal plaatsvinden op en rond de Markt van Deinze op zaterdag 29 september a.s. van 14 tot 17.30 u.

Voor de realisatie van dit ‘Intergenerationeel Feest’ hebben een groot aantal nationale en plaatselijke organisaties de handen in elkaar geslagen: de Koning Boudewijnstichting, het OCMW Deinze, de Stedelijke Jeugddienst, OKRA, de stedelijke muziekacademie…. De bedoeling van dit unieke gebeuren is om het contact en de uitwisseling tussen de generaties te bevorderen, en met name om het isolement van de zogenaamde derde leeftijd te doorbreken. Dat zal op allerlei manieren gebeuren; maar deze happening wordt vooral een groot feest van ontmoeting, plezier en ontspannen uitwisseling.

Eén van de blikvangers zal de Courageuze Fanfare zijn, die her en der op de Markt en tussen de bedrijven door het feestlied ten gehore zal brengen: ‘Alles met liefde doen’ van singer-songwriter Hans Van Cauwenberghe.

Onnodig te zeggen dat de Courageuze Fanfare bevolkt zal worden door muzikanten van alle leeftijden en gezindten: in het orkest is plaats voor hout- en koperblazers, slagwerk (de instrumenten waaruit een wandelorkest normaliter is samengesteld dus), maar verder zijn alle muzikanten met een instrument dat wandelend bespeeld kan worden – of met niet al te veel moeite verplaatst – hartelijk welkom: viool, gitaar, accordeon, kazoo… tot en met een contrabas op wieltjes.

Wil jij ook graag meewerken aan dit gegarandeerd leuke muziekproject?
Stuur een mailtje naar [email protected] of bel het projectsecretariaat (muziekacademie): 09/381 96 40.
Per kerende ontvang je een bevestiging en jouw partij voor het feestlied. Zo kun je je voorbereiden op de énige – en dus onontbeerlijke – repetitie van de Courageuze Fanfare: zaterdag 22 september om 16.00 u. in de Academie.

Meer info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25 -9800 Deinze, Tel: 09 381 69 40
[email protected]www.muziekacademiedeinze.be
Facebook: SAMWD Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...