Kies voor het stadsbos op zaterdag 13 oktober

Een verhaal met toekomstmuziek. Op de avond voor de gemeenteraadsverkiezingen willen wij het stadsbos nog eens in de aandacht brengen: een nieuwe groene long in Deinze van 55 ha, waarvan de voorbije jaren al een deel werd tot stand gebracht. Maar er moet ook nog ongeveer 18 ha nieuw bos worden aangeplant. Dus vragen wij dat het beloofde bos de komende jaren spoedig wordt gerealiseerd en dat het nieuwe stadsbestuur hieraan haar volledige steun geeft.

Op zaterdag 13 oktober laat het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze nog eens van zich horen. Dan maken wij een amusante wandeling door het nieuwe bos en houden wij halt aan de 5 boerderijen in de omgeving. Daar kunnen de deelnemers verpozen bij een verhaal of toneeltje, komische act of streepje muziek. Hierbij is er de medewerking van De Sterrebloem, Jeugdtheater Crea, Les Amis de Charles, Franky Taveirne en Raymond Haerens, Nick Hollevoet.
Het is een activiteit die zich richt tot alle leeftijden, jong en oud.
Wij vertrekken tussen 15u30 en 16 u aan De Ceder, Parijsestraat 34 te Astene. Op deze plek keren wij terug omstreeks 19 u en worden we vergast op een optreden van de Droge Geroosterde Noatses. Er is een gratis drankje en men kan een belegd broodje nuttigen.

Kaarten zijn verplicht vooraf te bestellen in Bioshop Deinze of in De Ceder en kosten 3 EUR voor volwassenen en 2 EUR voor kinderen – 12 jaar. Meer info via www.stadsbosdeinze.be of op tel. 09 380 01 03.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...