Ontdek je talent in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Droom jij ervan om de taal van de muziek of de dans te leren? Of heb je zin om het podium te veroveren als acteur of voordrachtkunstenaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In de richting Muziek leer je noten lezen, ontdek je componisten, zing je samen en speel je muziek, solo maar ook in groep. Er komt natuurlijk ook wat theorie bij, maar dat komt steeds van pas als je wilt weten wat je speelt. En al helemaal als je aan het improviseren slaat.
Volg je de richting Woord dan ontdek je de juiste uitspraak, leer je een verhaal vertellen, spontaan en duidelijk spreken en bouw je een toneelrol op. Of schrijf je liever? Dan kun je bij ons ook terecht met je eigen verhalen, gedichten of toneelteksten.
In de richting Dans ga je aan de slag met de klassieke ballettechniek. Maar via de choreografieën, workshops en eigen creaties kom je in contact met andere stijlen.

Podiumkansen
Natuurlijk krijgt je talent ook een plaats in de schijnwerpers en dat in alle maten en smaken: bescheiden klasaudities, openlucht optredens, verrassende voorspeelmomenten, een heus symfonisch concert, een dansweekend, een theaterfestival… Tijdens het schooljaar zijn er activiteiten in overvloed.

Jouw kans
Wil je eens een les notenleer volgen? Ontdekken dat dictie iets voor jou is? Of aan de barre staan in de balletzaal? Kom dan zeker langs in de academie en volg een proefles in september.

Laat deze kans en jouw talent niet liggen!

Meer info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, Kalkhofstraat 25 -9800 Deinze, Tel: 09 381 69 40
[email protected] – www.muziekacademiedeinze.be – Facebook: SAMWD Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...