Open VLD+ organiseert gezinsvriendelijk kippenfestijn met WK – café in de Brielpoort

Op zondag 23 september 2012 palmt Open VLD zaal Brielpoort in voor een democratisch eetfestijn. Op het menu staat kip aan ’ t spit. En dat is niet toevallig. 2012 is het jaar van de Canteclaerstoet. “En Open VLD wil na een succesvolle editie van de stoet nogmaals duidelijk maken dat de kip in Deinze symbool staat voor de welvaart en het welzijn van de stad en haar inwoners. Diezelfde inwoners vinden vernieuwing noodzakelijk, maar tradities belangrijk. Open VLD verleent hiermee symbolische steun aan één van de belangrijkste tradities van Deinze ”, zeggen lijsttrekker Norbert De Mey en voorzitter en lijstduwer Denijs Van De Weghe.

“De ode aan onze stad, die de thuishaven is voor de Europese pluimveeprijzen, wordt een toegankelijk en gezinsvriendelijk eetfestijn”, weet ook de lijsttrekker voor de provincieraadsverkiezingen Marc De Buck. Volwassenen betalen de luttele som van 12 euro, kinderen tot en met 12 jaar slechts 6 euro. Het wordt een heus familiegebeuren op zondag 23 september. “Met een springkasteel voor de allerjongsten en het WK Wielrennen op groot scherm voor alle sportliefhebbers”, luidt het bij de lijsttrekker Norbert De Mey, die de activiteit ook een uitstekende gelegenheid noemt om kennis te maken met al de kandidaten voor gemeente – en provincieraadsverkiezingen.

Men kan in de Brielpoort terecht vanaf 11u30. Kaarten kunnen verkregen worden bij alle leden van het Open VLD – bestuur en de Open VLD+ kandidaten. Men vindt de coördinaten op www.openvlddeinze.be. Mailen kan naar [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...