Radio Tequila’s Hi-Tech Dance Night

Radio Tequila’s Hi-Tech Dance Night REVIVAL Party vindt plaats op zaterdag 29 september 2012 in Deinze.

De zaal (party area) opent om 22.00 u. en ontvangt Djens, DJ Enzo en Jan Vervloet (de grote man achter Fiocco), festivaldj Dirk Stoops (een ex-medewerker van radio Tequila, maar nu vooral bekend van de vele optredens op festivals) en DJ Sven (Pacha Belgium). Kaarten kosten in voorverkoop slechts 8,00 euro en zijn te koop bij Carpa, AD Delhaize, Ronny’s, ’t Bachtenaerke en Johan Desmet. Aan de deur is de prijs 10,00 euro.

De VIP-room opent om 19.30 u. VIP-kaarten zijn enkel te koop via www.radiotequila.be en kosten 30,00 euro per persoon. De VIP’s kunnen de hele avond in een aparte ruimte meegenieten van het spektakel. De muziek wordt verzorgd door Jo Van Langeveld, een man die al sinds de start van Radio Tequila actief is in de vereniging.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...