Rode Kruisopvangcentrum Deinze en ACW Astene ruimen zwerfvuil in Astene.

Astene/Deinze – Zwerfvuilactie zaterdag 15 september 2012.

“Om 14u wordt verzameld op het binnenplein van het opvangcentrum Deinze. In verschilllende groepen wordenverschillende straattrajecten gevolgd om Astene een propere aanblik te geven. Rond 16u30 loopt de opruimactie ten einde. Er wordt afgesloten met een drankje in het opvangcentrum. De bewoners van het opvangcentrum willen met dit buurtinitiatief hun bezorgdheid voor het milieu in Astene aantonen. Astenaars zijn van harte welkom om een handje toe te steken. Vooraf inschrijven is niet nodig. De noodzakelijke materialen worden voorzien door de Milieudienst van de Stad Deinze.”

Meer info? Neem contact op met de integratiemedewerker, Tim Lagrange, via [email protected] of telefonisch: 09/ 282 76 58.

Dit vind je misschien ook leuk...