Sint-Hubertusviering Kasteel Ooidonk te Deinze

Op zondag 04 november nodigt het Ruiterkomitee Deinze vzw en de jagers van WildBeheerEenheid “ Tussen Leie en Schipdonk”vzw iedereen uit op de jaarlijkse viering van Sint – Hubertus de patroonheilige van de jagers en ruiters.

De viering begint om 10u00 met de zegening van de paarden en honden , waarna de ruiters en menners aan een tocht door de Leiestreek beginnen.

Na de zegening is er op het domein een jachthonden en roofvogeldemonstratie. Voor de jeugd staan er pony’s ter beschikking om onder begeleiding een gratis ritje te maken. Na aankomst van de menners is er mogelijkheid om gratis een rondrit met de koets mee te maken .

Gratis toegang.[mapsmarker marker=”14″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...