“A Blue Christmas” met Udo in Deinze

Op 29 december is er een optreden van  Udo  in H. Petrus & Pauluskerk te Bachte. Een speciaal kerstprogramma, dat past bij de meest romantische periode van het jaar, kon dan ook niet uitblijven. Samen met een pianiste, een handvol strijkers, een gitarist en percussionist dompelt Udo je tijdens het jaareinde onder in A Blue Christmas!

Voor dit speciale concert laat Udo zich, naast twee van zijn vaste muzikanten Chris Van Nauw (gitaar) en Jan Samyn (percussie), begeleiden door vijf jonge, getalenteerde dames, die net als hij muziek ademen: Milena de Barquin (eerste viool), Katia Raffay (tweede viool), Liesbeth Lambrecht (altviool), Iris Thissen (cello) en Tylaine Van den Broeck (piano).

Zij spelen melancholische melodieën, evergreens en kerstklassiekers die een persoonlijke touch hebben gekregen. Het is immers geen geheim dat Udo graag met songs aan de slag gaat en die naar zijn hand zet. Tijdens A Blue Christmas zal hij trouwens verrassen met een paar klassieke muziekstukken. Een uitdaging die hij graag wil aangaan om A Blue Christmas nog kleurrijker en gevarieerder te maken.

A Blue Christmas with Udo: zet je schrap voor een romantische kerstavond in het gezelschap van Udo en zijn muzikanten.

Praktische info: H. Petrus & Pauluskerk, Bachtekerkstraat 16, 9800 Deinze (Bachte)

Kaarten zijn verkrijgbaar aan €25, [email protected], tel: 0495/25 48 41
Na toewijzing en uw storting op rekeningnummer BE19 8901 2427 4512 van Vzw feest op het Plein,
liggen uw kaarten op naam voor u klaar aan de ingang van de kerk.

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus tijdig bij.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...