Sportreferendum Stad Deinze

De Stad Deinze huldigt traditiegetrouw ieder jaar haar sportlaureaten op het Sportreferendum.

Kandidaten of verenigingen die in aanmerking willen komen voor de Trofee Sportman, Sportvrouw of Sportclub kunnen hiervoor de gepaste inschrijvingsformulieren terugvinden op www.deinze.be/sport of afhalen bij de dienst Sport & Recreatie.

Door de Stedelijke Sportraad worden net zoals vorig jaar twee bijkomende trofeeën uitgereikt nl. een Trofee voor de Recreatiesport (de bedoeling is mensen die hun sport vooral met recreatieve bedoelingen uitoefenen te waarderen) en een Trofee voor de Jeugd (alle beloftevolle jongeren tot en met 18 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven). Voor beide kunnen zowel een vrouw, een man als een ploeg in aanmerking komen. Ook hiervoor zijn gepaste inschrijvingsformulieren te verkrijgen op www.deinze.be/sport of bij de dienst Sport & Recreatie, Sportcomplex Palaestra, Kastanjelaan 35, 9800 Deinze (09/381.96.60)

Alle kandidaturen dienen uiterlijk tegen woensdag 21 november 2012 in het bezit te zijn van de dienst Sport & Recreatie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...