Dubbel-Kerstconcert met Koor Cantabile Deinze

Op zaterdag 22 december 2012 brengen het Harmonieorkest Deinze en koor Cantabile een Dubbel-Kerstconcert om 20u in de SintPauluskerk te Petegem-Deinze (Oostkouterlaan). Het kerstconcert wordt een ideale mix van zang en instrumentale muziek. Koor Cantabile en het harmonieorkest brengen afwisselend muziek en geven aan het einde van het concert ook een gezamenlijk optreden. De muziek zal zeer afwisselend zijn, gaande van traditionele kerstmuziek, klassiek, filmmuziek, lichte muziek,… Na het concert is er nog de gelegenheid om na te praten bij een drankje.

Dirigenten zijn Wouter Binge voor Cantabile en Kenny Van Heuverswijn voor Harmonieorkest Deinze.
Kaarten kosten 10 EURO en zijn te reserveren door te mailen naar [email protected] of te bellen naar voorzitter Luc Cornelis op het nummer 0497 40 10 48. Kinderen tot 12 jaar kunnen het concert gratis bijwonen.[mapsmarker marker=”34″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...