Barefoot Jazz Quartet met Tom De Bie

Prachtige sfeervideo van Martin De Baerdemaeker van het voorprogramma van de conference ‘Deinze was bereikbaar’ door Nick Hollevoet. Het voorprogramma was top, dit met Barefoot Jazz Quartet. Zelf het voorprogramma mogen aanhoren en de 8 nummers die gespeeld werden waren prachtig!

The Barefoot Jazz Quartet werd in 2004 opgericht door 4 muzikanten die allen gebeten zijn door de jazzmicrobe. Lieven Huys heeft vele jaren als het ware de blues geleefd en beleefd, dit zowel met zijn gitaar als op de piano bij groepen zoals Red Rooster en Bluesshot. Maar daarnaast voelde hij ook de drang om eens een zijsprongetje te wagen naar de jazzmuziek. Ook bassist Koen Dewaele heeft al heel wat muzikale strepen verdient als bassist van de folkgroep Kadril, maar kan daarnaast niet weerstaan aan het aanlokkelijk gezang van de jazzsirenen. In dit alles worden ze ritmisch ondersteunt door de immer blootvoetse drummer Jan De Neve uit Deinze. Zanger/gitarist Tom De Bie bracht met zijn prachtige stem de zaal tot rust die hiermee de naam van het kwartet alle eer aan doet.

Info en video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...