Natuurpunt Deinzeplus start zijn drukke jaaragenda met een openingswandeling en pannenkoeken

Bestuur_natuurpunt_Deinze

Zoals ieder jaar zet Natuurpunt Deinzeplus zijn eerste activiteit extra in de verf. Deze keer trekken ze op 27 januari hiervoor naar Machelen. Om 14u kan je aansluiten bij één van de groepen die met een natuurgids de mooie plekjes in de buurt verkennen. Ook voor de kinderen wordt een aparte activiteit voorzien. Na de wandelingen worden de traditionele natuurpannenkoeken geserveerd. Natuurpunt Deinzeplus wil van deze gelegenheid gebruik maken om zijn werking en activiteiten kenbaar te maken voor het brede publiek. Afspraak aan zaal Guldepoort te Machelen (Dorpsstraat 46, Machelen-Zulte). Deze activiteit alsook de pannenkoeken zijn gratis en u hoeft geen lid te zijn van Natuurpunt.

Info Koen Houthoofd, tel 09/328.11.08.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...