Voorstelling ‘met Karel en Alma door Australië’.

Het zal velen wel bekend zijn dat Karel De Waele en Alma een zoon hebben in Australië, die ze ondertussen al drie keer bezocht hebben. Alle reizen begonnen in Perth aan de westkust. De eerste liep langs de weinig toeristische zuidkust en naar het centrum van de “outback”, naar “the place to be”, nl. Ayers Rock. De tweede reis verliep voornamelijk langs de westkust en de aanpalende woestijngebieden tot Broome. De derde en voorlopig laatste reis ging naar het verre eiland Tasmanië dat grotendeels uit beschermd natuurgebied bestaat. Karel en Alma brengen ons een relaas van deze drie avontuurlijke reizen met beelden van adembenemende landschappen uiteraard doorspekt met planten en hier en daar een vogel of een leguaan en af en toe een scheutje cultuur. Een aanrader voor wie eens wil kennis maken met het andere Australië, ver weg van koraalriffen met hordes toeristen.

KarelAustralie

Zaterdag 2 februari om 20u in de kelder van de bib (Markt Deinze). Einde rond 23u. Toegangsprijs 2.50EUR/persoon of 5EUR/gezin.

Meer info Karel De Waele, tel 09/386.45.60

[mapsmarker marker=”31″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...