Bongd doet 100 dagen aan

Op de avond voor 100 dagen (8 maart) trekken vele Deinse laatstejaars naar de ‘overpoort’straat om letterlijk hun eerste stappen in het studentenleven te zetten. Jammergenoeg moeten ze noodgedwongen de nacht ‘doorsteken’ aangezien de eerste trein naar Deinze pas rond half 6 vertrekt. Dit is vaak ten koste van hun plezier op de dag zelf aangezien de energie het laat afweten na zo’n nachtje fuiven. Daarom wil BONGD een bus inleggen tussen de overpoortstraat in Gent en Deinze op 8 maart.

Onder het motto van ‘veilig feesten’ moedigen BONGD de laatstejaars aan om op een degelijk uur de bus te nemen naar Deinze, daarenboven wil BONGD hen ook stimuleren om ’s avonds op 8 maart naar Check Point te gaan, de fuif van de jeugdraad.

Praktisch gezien: de bus vertrekt stipt om 3u aan de overpoortstraat in Gent. BONGD vraagt €4.5 per persoon en inschrijven is verplicht ([email protected]). De bus stopt aan het station van Deinze en eventueel op een andere stopplaats als er grote vraag is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...