Fietersbond trakteert, voor elk een chocomelk!

Fietsersbond_logo
Fietsersbond Deinze trakteert op maandag 18 februari 2013, vanaf 17u00, aan het station te Deinze (kant fietsstallingen) de passerende fietsers met een heerlijke tas warme chocomelk.

Doel van de choco-vélo-actie: Fietsersbond Deinze wil met deze positieve actie, zoveel mogelijk fietsers, die toch de koude trotseren, ontvangen met een symbolische hartverwarmende beloning voor hun duurzaam mobiliteitsgedrag en hen hierbij aanmoedigen om dit te blijven doen. We willen de fietsers te kennen geven dat we een vereniging zijn die opkomt voor de belangen van alle fietsers. Fietsersbond Deinze zal ervoor blijven ijveren dat Deinze een fietsveilige stad wordt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...