Zebras are Timeless uit Deinze stellen hun eeste E.P. voor #zat

Op vrijdag 22 februari stellen Zebras are Timeless (of kortweg Z.A.T.) hun eerste EP officieel voor in jeugdcentum Brieljant te Deinze. Het evenement start om 20u30 met als voorprogramma een set van Remote Control.

zebras are timeless

In oktober 2010 werd de vijfkoppige band uit Deinze ‘Zebras are Timeless’ opgericht. Bestaande uit Silas van Laeken (Bass, vocals), Arjen van de Weghe (Keys, vocals), Yorgi Gritzelis (Sax), Bert Marijsse (Guitar) en Kristof Cornelis (Drums). Uit invloeden als Ska, Reggae, Latin en Funk destilleren zij een authentieke sound. Positieve vibes, gebrouwen met liefde voor muziek, geserveerd in een aanstekelijke, energieke act zijn het handelsmerk van deze Deinse groep. In de zomer van 2012 trokken zij naar de studiovoor de opnames van hun eerste E.P.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...