Donderdag 7.03.2013 om 19u30 ‘ . Kelder Bibliotheek , naast Markt 21 Deinze.

Boekvoorstelling-hoe-durven-ze

Eind 2011 bracht Peter Mertens het boek “Hoe durven ze? De euro, de crisis en de grote hold-up” uit bij uitgeverij EPO. Het boek stond na nauwelijks een maand op nummer één in de non-fictie-lijst, en is ondertussen uitgegroeid tot een bestseller. “Hoe durven ze” is een bijzonder boeiend boek. Het zet je minstens aan tot denken. Het is gewoon een zeer goed boek over de crisis. Een reeks ideeën en argumenten uit de keuken van Mertens beginnen stilaan ook op een breder front door te dringen.

Iets meer over de auteur : Peter Mertens, °1969. Peter is socioloog van opleiding. Op het vernieuwingscongres van de PVDA, in maart 2008, werd hij verkozen tot voorzitter van de vernieuwde PVDA.

Organisatie Linx+ Deinze , info Eddy De Winter , 0478-88.20.90

Delen op: