Nieuw bestuur van Platform Omgeving Leie Schelde #pols

Het Platform Omgeving Leie Schelde (POLS), bestaande uit de gemeenten Deinze, De Pinte, Nazareth, Gavere, Sint-Martens-Latem en Zulte, heeft in het Museum van Deinze en Leiestreek plechtig een nieuw bestuur geïnstalleerd.

Nieuwe bestuur van Platform Omgeving Leie Schelde #pols 2013

Het zijn zittend van links naar rechts: Hugo Leroy (burgemeester Gavere), Hilde Claeys (burgemeester De Pinte), Henk Heyerick (afscheidnemend voorzitter en gemeenteraadslid Zulte),  Agnes Lannoo-Van Wanseele (burgemeester Sint-Martens-Latem), Jan Vermeulen (burgemeester Deinze), Danny Claeys (burgemeester Nazareth), Freddy Vanmassenhove (gemeenteraadslid Sint-Martens-Latem). Staande van links naar rechts: Thomas Van Ongeval (cultuurschepen Nazareth), Ferry Comhair (cultuurschepen De Pinte), Dirk Vos (gemeenteraadslid Nazareth), Vincent Van Peteghem (gemeenteraadslid De Pinte), Peter Geirnaert (coördinator RESOC/SERR), Simon Lagrange (burgmeeester Zulte), Dirk Martens (cultuurschepen Gavere), Stefaan De Groote (coördinator POLS), Michaël Vandemeulebroecke (cultuurschepen Zulte), Karel Hubau (gemeenteraadslid Gavere). Kristof Vanden Berghe (cultuurschepen Sint-Martens-Latem), Sören Van de Moortele (gemeenteraadslid Deinze), Rutger De Reu (cultuurschepen Deinze) waren verontschuldigd of vervoegden later de vergadering en staan niet op de foto.

Platform Omgeving Leie Schelde (POLS)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...