Soirée 1954

soiree1945

Op 30maart organiseert KSA-VKSJ Deinze-Astene voor de 9e keer ‘Soirée1954’.
Als promo zijn er verschillende acties, allereerst zijn er de soirée madammen die de straten van deinze kleur geven. Dit zijn silhouetten van de ‘soirée dame’ die aan verlichtingspalen bevestigd worden. Daarnaast zijn er dit jaar zo’n 65 bordjes langs de weg gezet met affiches op. Info wordt ook getoond op de lichtreclame aan het voetbalstadion van Deinze. Dit jaar zijn er ook enkele nieuwe acties waarbij er ingespeelt wordt op het enorm gebruik van sociale media door de jeugd.

Er was de ‘kassaticket-actie’. Deze actie bestond er uit dat als je voor €19,54 (soirée1954) koopt bij één van hun sponsors en een foto van het kassaticketje post op hun facebook- of twitter pagina, je een gratis kaart wint! Deze actie is reeds afgelopen.

Een tweede actie start vanavond 25/3. Deze actie is een mengelmoes van ‘geocatching’ en ‘de stoel van 1000zonnen en garnalen op één’. Hierbij wordt iedere dag (maandag 25/3 tot zaterdag 30/3) een coördinaat of een tip gelost van een bepaalde locatie. De eerste persoon die op deze locatie is met een bepaald voorwerp wint drankbonnen voor consumpties op soirée.

Tips kan je op hun Facebook pagina terugvinden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...