vtbKultuur Deinze “Ienmoal, andermoal, … Adjuzee!”

FotoTaptoehamermetpop

Na 42 jaar moest figurenspeler Luk De Bruyker zijn geesteskind en levenswerk Theater Taptoe stopzetten omdat de Vlaamse overheid de subsidiekraan dichtdraaide. Compleet onterecht. Maar Luk laat zich niet kisten. Hij neemt afscheid in stijl, dus in het Gents.

Luk De Bruyker 4

Het is een ontroerende voorstelling geworden met de poppen en figuren van wat ooit één van de meest gerenommeerde Vlaamse figurentheaters was. Luk kruipt nog één keer in de huid van enkele van zijn meest geliefde personages.

Luc De Bruyker 3

Cynisch genoeg kruipt Luk daarvoor in de rol van een veilingmeester die de erfenis van Taptoe openbaar verkoopt en tegelijkertijd brengt hij een overzicht van zijn carrière. De toon is die van een lach en een traan.

Zaal Palace, Markt 32, 9800 Deinze
Zaterdag 23 maart 2013 – 20.30 uur – deuren open om 20 uur

Toegangskaarten – 15 euro in voorverkoop – 20 euro aan de deur
Voorverkoop in het Jetaircenter Deinze, Gentstraat 41, tel. 09 386 65 00.

[mapsmarker marker=”30″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...