Allereerste kidzparty bouwt discotheek om tot kidstempel

Op woensdagnamiddag 8 mei wordt discotheek Maxxies te Machelen (Deinze) omgetoverd tot een ware kidstempel.  Die namiddag vindt de allereerste KidZparty er plaats. Feesten, dansen, leuke randanimatie en special acts van Laura Omloop, BlitZ en de helden uit ROX staan op het programma.

Organisator Pieterjan Beheydt organiseert al jaren kids evenementen en bedacht dit uniek concept om kinderen op een originele manier te laten kennismaken met het ‘feestleven’.  Op woensdagnamiddag 8 mei, de dag voor het Onze Lieve Heer Hemelvaartweekend, opent discotheek Maxxies tussen 15u en 21u de deuren voor alle kids en hun ouders voor de allereerste KidZparty! Naast hippe dansmuziek zijn er ook nog leuke corners zoals de “MakeOverCorner” waar kids hun haar kunnen laten doen of zich laten schminken en de “SnoepCorner” waar de lekkerste snoeptaarten kunnen gemaakt worden. Tussendoor vinden ook enkele dansinitiaties plaats om de hipste dansjes aan te leren en verwelkomt Kroko, de krokodil, alle kids met een glaasje Kidibul!

Special acts
Naast al het feestgedruis is er ook een podium met enkele special acts! Zo geeft het muzikale duo BlitZ er een leuk optreden en stelt er hun gloednieuwe zomersingle voor en is er ook een optreden van Laura Omloop, gekend van Junior Eurosong en haar jodellied. Als kers op de taart zijn er de helden Olivia & Xavier uit de Ketnet serie ROX die er een exclusieve meet & greet geven en met alle kids op de foto gaan!

Voorprogramma gezocht! En er is meer. De KidZparty is nog op zoek naar een leuke act als voorprogramma en doet daarom een oproep aan alle kids die graag zingen! KidZparty organiseert hiervoor speciaal de unieke wedstrijd “KidZ got talent”. Maak een filmpje van je zangkunsten en upload het op de facebookpagina van KidZparty op facebook.com/DeKidZparty
Wie weet schitter jij binnenkort op het podium van de KidZparty!

Tickets in voorverkoop kosten slechts 8 euro voor kids en 5 euro voor ouders en begeleiders en zijn te reserveren via www.kidzparty.be of fysiek bij MediaMarkt Zwijnaarde. Aan de deur kosten tickets 10 en 7 euro. Alle kids krijgen bij afloop een coole goodiebag. Er zijn ook speciale groepstarieven.

KidZparty – Discotheek Maxxies – Rijksweg 146, 9870 Machelen (Deinze) – Woensdag 8 mei 2013 – Deuren open om 15u. Einde voorzien om 21u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...