Creatief project “Kleurige klanken” op 27 en 28 april

Leiepoort Campus Sint Hendrik Deinze organiseert een creatief project ‘Kleurige Klanken’ op zaterdag 27 en zondag 28 april. Het evenement staat voor een muzikale verkenningstocht met koor, orkest, percussiegroep en duo’s. Na enkele schooltonelen, poëzievoorstellingen en sportfeesten de voorbije jaren, ligt nu dus de klemtoon op muziek.

affiche_kleurige-klanken

De school telt nogal wat talent in de rangen en wil graag eens verrassen met deze bonus. Omdat het accent niet altijd op leerstof moet liggen, omdat creativiteit best enthousiast mag gebundeld worden tot een stomende happening en omdat muziek sinds mensenheugenis de zeden verzacht.
Het is dus heel duidelijk de bedoeling dat de reikhalzende bezoekers zich gewillig laten onderdompelen in een bad van kleurige klanken. Om dit effect te bereiken plaatst de school een swingend koor van 40 zangers op het podium, heeft ze een populair orkest met 9 muzikanten samengesteld en werd een playlist uitgeschreven die alle muziekgenres overvleugelt.

Goed in het oor liggende melodieën, wereldhits en evergreens zullen in een originele versie de gemoederen beroeren. Enkele songs zijn bijvoorbeeld Don’t worry, be happy, Viva la vida, Someone like you, Happy Days, Conquest of Paradise, Pirates of the Caribbean, West Side Story en Halleluya.
Klinkt deze aankondiging nu al gezellig? Dan belooft de school een hartverwarmend weekend met bovendien een aantrekkelijk culinair aanbod.

De toegangskaart (10 euro voor de volwassenen, 7 euro voor jongeren +12 en gratis voor de jongeren -12) geeft recht op een drankje na het concert.
Wie de gewoonte heeft om hongerig te worden bij een scheut opgewekte muziek, kan zaterdag een bordje tapas (6 euro) verorberen (bordje teruggeven) en zondag de authentieke Vlaamse keuken degusteren via het menu ‘stoofvlees met friet’. De niet-vleeseters kunnen een vegetarisch alternatief bestellen. U slaat deze lekkernij achterover tegen 10 euro voor de volwassenen en 6 euro voor de -12-jarigen.
Zaterdag begint het feest om 19.30 uur, zondag om 10.30 uur.
Nog dit: de opbrengst van deze tweedaagse gaat integraal naar de financiering van beveiligingswerken rond de fietsenstallingen van onze leerlingen.

http://www.sinthendrikdeinze.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...