Speelstraat stopt de tijd

Op zondag 21 april organiseert de jeugdraad van Deinze de jaarlijkse editie van de speelstraat. Dit jaar is het thema naar aanleiding van erfgoeddag ‘Stop de tijd’. Alle activiteiten zullen op het centrale gedeelte van de Markt plaatsvinden, die hiervoor de hele dag verkeersvrij gemaakt wordt.

Thema ‘Stop de tijd’
Zondag 21 april wordt iedereen op het centrale gedeelte van de Markt verwacht voor de speelstraat. De speelnamiddag begint om 13.30 u. en houdt op om 17 u. Dit jaar is het centrale thema ‘Stop de tijd’. Met dit thema moet de jeugd weer bewust gemaakt worden van het feit dat buitenspelen nog altijd het leukst is van allemaal. Daarom ligt de nadruk opnieuw op de Deinse jeugdverenigingen. Naast de attracties van de jeugdbewegingen zijn er ook enkele gehuurde attracties zoals springkastelen, een ponyracebaan en een circuspiste.

En verder
Voor elke activiteit krijgen de kinderen een stempel op een deelnemerskaart. Een volle kaart kan omgeruild worden voor een gadget aan de centrale post. Deze geweldige namiddag is helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het stadsbestuur en de financiële steun van de jeugdraad.

Jeugd slaat de handen in elkaar
De speelstraat wordt mogelijk gemaakt door de jeugdraad van Deinze in samenwerking met de jeugddienst, jeugd Rode Kruis, Djemba, KSA Deinze-Astene, KSJ Petegem, KSA Ahoy Vinkt, Scouts en Gidsen Deinze, de JoJo, de vakantiewerking Kazou en het Rode Kruis Opvangcentrum.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...