Horecazaken van de Markt sponsoren Vanthilt on tour

VanthiltOnTourDe nieuwe zomertalkshow van Marcel Vanthilt gaat van start in Deinze op 3 juni. Vanthilt on tour bouwt reeds op zondag 23 mei 2013 haar tenten op in Deinze. De Leie komt prominent in beeld omdat productiehuis De Mensen wil uitzenden van op het Sint-Poppoplein. De stad organiseert samen met de horeca van de Markt een slothappening op donderdag 6 juni. Alle horecazaken van de Markt sponsoren de komst van Vanthilt. Ook de Deinse projectontwikkelaars doen mee.

Burgemeester Jan Vermeulen en schepen van lokale econmie, Bruno Dhaenens, zijn zeer tevreden over het enthousiasme bij de Deinse horeca rond de tv-show van Marcel Vanthilt. Elke horecazaak doet mee, zelfs zaken die toevallig reeds verlof hadden geboekt en wellicht gesloten zullen zijn. “De horeca van de Markt bewijst dat als we allemaal samenwerken er veel mogelijk is in Deinze”. De stad zal zich van haar beste zijde laten zien. Er komt een proefuitzending op vrijdag 31 mei en de nationale persconferentie van de show vindt ook in Deinze plaats.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...