Palm Parkies Deinze 2013, 7X sfeer en muziek in de stad!

Na 11 jaar heeft PALM PARKIES terecht een mooie plaats ingenomen in de zomerse agenda van Deinze! PALM PARKIES is moeilijk te vatten in enkele woorden maar het is dichtbij, familiaal, eigenzinnig, gratis, groen, … de ideale gelegenheid om met vrienden, familie en buren een heerlijke zomeravond te beleven!

Palm Parkies logo

In Deinze zijn ze ondertussen toe aan het twaalfde jaar en ze hopen uiteraard dat het Kaandelpark op woensdag weer zal vollopen. Ook dit jaar wordt het weer genieten van een ijzersterk programma. Onder meer Dallas, Sioen, Kate Ryan en the Wolf Banes komen naar Deinze.
En net als de vorige jaren is er niet alleen steengoede muziek, maar voorzien we ook de lekkerste zachtgeprijsde drankjes die de zomerse warmte moeiteloos blussen en vul je het kleinste gaatje in je maag met zalige snacks. Hun drankenaanbod omvat onder andere de traditierijke bieren van PALM, heerlijk verfrissende zomercocktails waaronder een zalige Mojito en natuurlijk ook een rijk assortiment aan frisdranken…
En ze zorgen opnieuw voor een mirakel… dankzij de steun van uw stadsbestuur en hun sponsors blijft dit zomerfeest volledig gratis en de drankjes zijn zoals steeds heel betaalbaar.
Start in Deinze op woensdag 10/7 laatste concert op 21/8.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...