Zornik en Yves De Ruyter komen naar Deinze op 20 juli 2013

Op 20 juli gebeurt er iets magisch in het grote bos aan het Kasteel van Ooidonk te Deinze … die ochtend verandert elke dauwdruppel in een kleurrijke muzieknoot en kent het land van Ooidonk z’n grootste muziekfeest ooit. “ a day dream of a Live Music Experience” Een muziekfestival voor groot en klein, voor jong en oud. Iedereen is welkom op deze Neverending Festival. De volledige winst gaat naar Het Kinderkankerfonds v.z.w.

NeverendingFestival

De organiserende vereniging achter dit concept is de Neverending VZW. De VZW wil de winst aan het Kinderkankerfonds schenken. Sinds haar oprichting heeft het Kinderkankerfonds talrijke initiatieven genomen om het lot van zieke kinderen te verbeteren: materiële hulp voor de afdeling, financiële ondersteuning op maat voor de gezinnen… Het Kinderkankerfonds heeft ook fors geïnvesteerd in bijkomende professionele hulp voor de kinderen en hun gezinnen. Om een schenking van formaat te kunnen doen aan het Kinderkankerfonds rekent de organisatie op minstens 4000 bezoekers.

Er zijn 3 podia aanwezig op het festival:
o Main stage: een groot, overdekt podium in het midden van de weide, waar de pop-rock groepen zullen optreden. Hier komen niet alleen bekende namen aan bod maar ook beginnende, Oost-Vlaamse talenten.
o Stage Two Marquee (Dance): Hier zal de elektronische muziek zegevieren. Bekende, maar ook minder bekende Dj’s zullen de festivalgangers hier opwachten met opzwepende dansritmes.
o Labonita Area (Urban/R&B/Dance): Ook hier zullen DJ’s de bezoekers vermaken met hun mixes.

Ook de line-up is niet te missen met 3 podia en muziek van 11h ’s middags tot 1h ‘s nachts:
Main Stage : Zornik, Coldplace, London Bullet, Four Friends and a donkey, ENiD
Marquee: Yves Deruyter (Cherry Moon, Bonzai Music), Michael Forzza (moving vibrations rec, Medusa, King Kong Club), Jochen (ex-la bush,medusa), Hans Rotationz (Rotationz, Topradio), Pedro Mercado (Rotationz, Factomania, Gold, Deeperfect, At the villa), Serch (Monotone Rmx), Deejay Derek (Rotationz, Kondo, Beach, Ibiza Global Radio), David Gee (Rotationz, Kondo Beach), Lisa Nova (Groovy girls, KGB Concept),
DjMarquee (The Neverending)
La Bonita Area: Dj Sat, Manic Djs, Dj Greg S, Digital Deejay, Peirzy

Om de allerkleinste festivalbezoekers niet te vergeten, is er van 11h tot 18h een heus kinderdorp met springkastelen, hindernisparcours, grime en …. voor kinderen van 2 tot 14 jaar.

Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zonder hun sponsors: Bavik, Polsbandshop, Patrick Foncke, Mares, X-Plosiv, Zwembaden Coorevits, Studio Haifax.

Een event zoals NeverendingFestival heeft medewerkers en helpers nodig, heel veel losse krachten om de dag zelf alles in goede banen te leiden maar ook om te helpen bij de opbouw, afbraak,… noem maar op. Zie je het zitten om te helpen aan dit mooie concept… alleen of met je vrienden of club? Be part of a new legend… enjoy the NeverendingFestivalCrew. Stuur een mail met je gegevens en wat je wenst te doen naar [email protected]
(je moet minstens 18 jaar zijn)

Neverending logo

Wanneer: Zaterdag 20 juli 2013. De deuren openen om 11h ’s middags en om 1h ‘s nachts trekken we de stekker eruit.
Locatie: Aan het Kasteel van Ooidonk, Leerne, Deinze
Tickets: 20 euro (excl. fees) en zijn te verkrijgen via de site www.NeverendingFestival.be
Kidspasses zijn dan ook te verkrijgen voor 10 euro (excl. fees)
Wil je het feestje in stijl vieren, kan je ook VIP tickets verkrijgen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...