Fe(e)stje 2013

Dit jaar gaat het muzikaal familiefestival F(e)estje! door op zaterdag 29 juni om 14u. Een uitstekende manier om de grote vakantie op een heel fijne manier in te zetten. De examens of toetsen achter de rug, de rapporten op zak en de schooldeuren dicht! Tijd voor fijne (kinder)activiteiten en mooie muziek. Bossie, Helena en Remote controle zijn, voor de mensen uit Deinze, geen onbekende stemmen en zeker de moeite om naar Meigem af te zakken. Al de andere namen zijn uiteraard ook super en bepaalden al op vorige edities van het Fe(e)stje, de sfeer en de mood op de weide.

Het Fe(e)stje! is een muzikaal familiefestival. Een mix van muziek, kinderactiviteiten en een mini-marktje met webwinkels. Dit festival wordt georganiseerd door De Sterrebloem, ervaringsgerichte school te Deinze (Meigem).

Feestje 2013

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...