Jong VLD Deinze steunt de studenten met kladpapier

Met de examens in zicht, wil Jong VLD Deinze de studenten helpen in hun zware weken.

Daarom biedt het jongeren pakketten kladpapier aan. De liberale jongeren contacteerden verschillende ondernemers in Deinze met de vraag om papieroverschotten te schenken ten voordele van de studenten. Jong VLD Deinze probeert op deze manier studenten en ondernemers bij elkaar te brengen. Beide zijn gebaat bij deze actie. De jongeren willen hierbij ook het signaal geven dat iedereen een steentje kan bijdragen voor het milieu, het kan soms in kleine dingen zitten.  Pakketjes bestaan uit een 100-tal kladbladen en kunnen besteld worden via www.facebook.com/pages/Jong-VLD-Deinze/ of [email protected]. Ze worden vervolgens aan huis geleverd of kunnen opgehaald worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...